IK BEN LIEFDE

IK BEN LICHT

IK BEN WIJSHEID

IK BEN KRACHT 

IK BEN

JOZETTE ROBBEN

I AM

Op 30 juni 1967 zag ik het levenslicht. Op dat moment was ik me er nog niet van bewust dat ik in een tijd geboren ben, waarin de Aarde een belangrijke overgang zou gaan doormaken.

De overgang van 3D (leven vanuit dualiteit) naar 5D (leven vanuit liefde).

Die mooie zomerse dag, waarop ik geboren ben, begon ik aan een bijzondere reis. Tijdens deze reis ben ik door een versneld proces van bewustzijnsgroei gegaan, waardoor ik sinds 2004 mensen kan begeleiden tijdens hun ontwakingsproces in deze bijzondere tijd.

Tijdens mijn bewustzijnsgroei heb ik diverse opleidingen gedaan.

In 2004 begon ik als Klassiek Homeopaat, nadat ik de opleiding heb gevolgd aan de Hahnemann Academie in Almelo.

Daarna kreeg ik meer toegang tot andere bewustzijnsvelden, alsof er een deur voor mij open ging.   Ik leerde ook mijn gidsen uit de andere dimensies kennen. Daarbij werd ik me zeer bewust hoe belangrijk het was om goed geaard te blijven.

Het aarden blijft tijdens mijn sessies, ook nu nog, altijd het uitgangspunt. Alleen, wanneer iemand goed geaard is en daardoor in contact is met zichzelf kan er genezing plaatsvinden en kunnen er andere bewustzijnsvelden betreden worden.

Toen ik enige tijd bezig was in mijn praktijk ben ik de opleiding Healing Arts in Lelystad gaan volgen. Tijdens die opleiding kwam ik helemaal thuis en werd de verbinding met mijn Hogere Zelf hersteld. Daarnaast heb ik me de afgelopen jaren verdiept in  Fytotherapie, Bach Bloesem therapie, Bioresonantie, de Germaanse Nieuwe Geneeskunde en healing met behulp van klanken en kristallen.

Na verloop van tijd kreeg ik steeds meer informatie door en kon ik helderder meekijken met de mensen die met een hulpvraag bij mij kwamen. Meekijken zonder veroordeling, waarbij alles er mag zijn, met respect voor het unieke levenspad van ieder mens.

Om deze taak op me te nemen ben ik alle uitdagingen aangegaan die er op mijn pad kwamen. Tijdens mijn ontdekkingsreis ben ik gaan schrijven. Inmiddels zijn er spirituele artikelen, die ik geschreven heb, gepubliceerd.

Alle ervaringen en lessen samen hebben gemaakt wie Ik Ben.