BIORESONANTIE THERAPIE

Wetenschappelijk is vastgesteld dat DNA gevoelig is voor laagfrequente elektromagnetische velden. Bioresonantie maakt gebruik van de elektro-magnetische trillingen van de mens zelf. Bij zieken wordt het trillingsbeeld verstoord door trillingen van bijvoorbeeld parasieten, bacteriën of pesticiden. Deze ziekmakende of ziekelijke trillingen zijn disharmonisch. Met bioresonantie wordt de harmonie in het lichaam weer hersteld door de ziekmakende trillingen op te sporen en hier weer helende trillingen voor terug te sturen.

Het is een pijnloze ervaring zonder bijwerkingen met als doel het inzichtelijk maken van de staat waarin uw lichaam en geest zich bevinden om vervolgens beiden weer in hun natuurlijk staat terug te brengen.

Bioresonantie therapie kent verschillende onderdelen. Ten eerste wordt het probleem opgespoord door middel van een scan. Hiermee kan uw gehele lichamelijke en emotionele staat worden onderzocht. Er wordt onder andere gekeken naar belasting van virussen, parasieten en bacteriën die uw gezondheid beïnvloeden. Of er een disbalans is met betrekking tot vitaminen, mineralen en zware metalen. Hoe de staat van uw aura is en of er bepaalde emoties in disbalans zijn. Vervolgens wordt er gekeken wat de beste manier is om deze disbalans te corrigeren. Met bioresonantie frequenties, druppels, voeding, zappen of andere adviezen die toepasselijk zijn in uw situatie.