ONDERSTEUNING

NIEUWE AARDE KINDEREN

 

Elk mens is uniek, elk kind is uniek.

De Nieuwe Aarde Kinderen laten ons zien dat ze niet meer in hokjes te stoppen zijn. Er zijn veel benamingen voor de Nieuwe Aarde Kinderen: Zoals Nieuwetijdskinderen, Indigokinderen, Sterrenkinderen. Elk mensenkind met een eigen unieke taak. Deze Nieuwe Aarde Kinderen hebben een steeds groter wordend bewustzijnsveld. Ze lopen hierdoor nog weleens vast in de “oude” structuren. Daar waar eerder deze kinderen een stempel kregen zoals adhd, pdd nos, autisme en hoogbegaafd is het juist zo mooi om op een andere manier naar deze kinderen te kijken,

Als ouder kun je eraan bijdragen dat jouw kind gezien en gedragen wordt. Dat alles er mag zijn, ook al begrijp je het soms nog niet. Deze kinderen leren ons hoe de Nieuwe Aarde gaat functioneren. Laten we de kinderen eren door goed naar hen te luisteren en ze in een veilig, liefdevol veld te beschermen, zodat ze tot volle bloei kunnen komen.

Tijdens het ondersteuningsproces wordt er ook gekeken naar de ouder. Kun jij, ouder, een veilig veld met een gezonde begrenzing voor jouw kind neerzetten? Durf jij, ouder, jeZelf te voelen?

Tijdens het consult voel ik mee waar eventuele knelpunten liggen en samen kijken we hoe daar het beste mee omgegaan kan worden.