RELATIE HEALING

 

Durf jij in de spiegel te kijken?

De basis van een relatie is liefde. Bij disbalans binnen een relatie leer je wat jij nodig hebt. Binnen een relatie, welke relatie dan ook is de ander jouw spiegel.

Wanneer de liefde stroomt dan kunnen we alles aan.

Liefde geeft energie.

Liefde werkt genezend.

Soms ontstaat er echter binnen een relatie, welke relatie dan ook, een pijn. De liefde wordt niet meer gevoeld, omdat de pijn in de weg staat. Dit kan bijvoorbeeld komen door oude, nog niet opgeloste, trauma's.
Of er is iets gebeurd binnen de relatie dat ervoor zorgt dat er emoties ontstaan zoals boosheid en jaloezie. Deze emoties kunnen de relatie over gaan nemen. Dan is het tijd om aan het werk te gaan binnen jezelf en jouw relatie. Naar jezelf kijken en deze blokkades oplossen kan ervoor zorgen dat de relatie beter wordt dan ooit. Onder de pijn zit altijd nog de liefde voor de ander. Voorwaarde voor deze therapie is dat beiden naar het proces kunnen en willen kijken.

Zonder te veroordelen kijk ik met je mee als jij dat wilt. Deze vorm van relatietherapie bestaat vooral uit het onderzoeken en healen van jeZelf. Het healen van jeZelf betekent: Meer gaan houden van jeZelf, het leuk hebben met jeZelf. Vanuit deze (her)verbinding met jouw Zelf gaan we verder kijken naar de relatie.

Als paar komen jullie eerst samen, daarnaast zal ik ook met beiden apart aan de slag gaan. In verbinding met mijn lichtfamilie zet ik een zuiver veld neer waar healings kunnen ontstaan en de liefdesenergie weer beter kan gaan stromen.

 

Samen door een crisis heen gaan geeft later extra veel liefde en energie!